Working mom

IMG_0059

Hej hej,

Hoppas allt bra idag 🙂

I går var jag och Leonie inne på jobbet för att ta några möten och fixa inför vår flytt! Japp, vi ska flytta kontoret och jag är så exited! Kommer i samband med det att ha en stor utförsäljning den 25 och 26 e september på vårt showroom dit ni alla är välkomna! Återkommer om det.

Nya kontoret kommer nämligen att bli så bra och helt i vår stil. Mer modernt än förut och med nya möbler så som vi vill ha det. Just nu målas allt i samma färg av grå nyans som jag har här hemma och tanken är väl att kontoret ska gå lite i samma stil med ljus grått, marmor en touch av hud/rosa och trä.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen för svärföräldrarna kommer hit med nyplockade hjortron och hallon direkt från Norrland där dom varit på semester.

Ha en fin lördag 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *