Marble green


_VIP6914

Dagens outfit är ett an av mina absoluta favoritkombos den här hösten. Mandy top och Mandy pants. Printet är verkligen 100 poäng enligt mig. Gillar den grön/svarta melange looken som ger ett lite marmorerat ”träigt” intryck! Pic By: Ulrica T

Tjingeling!

Blir en lite senare titt in till er i dag för dagen har gått i ett. Men jag tänker på er och ibland så är det väl bättre sent än aldrig ellerhur? 🙂

Har en rolig himla rolig nyhet….Vi har bokat resa till LA och åker om bara några veckor!! Sååå himla kul!! kan liksom inte sitta still här av glädje. Det som gör det ännu mer speciellt än vad det redan är, är att det var exakt 5 år sedan som jag och min man träffades där och bestämde oss för att lev ihop. Hur romantiskt??

Somnar gladare än gladast idag.

Kram och natti natt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Men älskade vän, så roligt med L.A, nästa gång åker vi ihop. Saknar dig massor!

  Hur snygg är inte outfiten du har på dig….den måste jag ha. Älskar den jag köpte senast. Puss

 2. Alltid bättre sent än aldrig! 🙂
  Vad härligt med en LA resa för att fira kärleken.
  Önskar er all lycka!!

 3. Otroligt vackert! Höll i plaggen i din butik igår och ville bara HA!!! Grönt är skönt som sagt

 4. …Trevlig helg önskar jag dig fina Valerie!

 5. Beatrice

  Snygg outfit,jag var inne i din butik strax innan stängning idag och fick fantastisk service (även om jag inte hittade ngt just denna gång) Gillar att din butik känns så personlig och underbara klänningar!

 6. Åh så snyggt set!!