Jobba hemma

IMG_0078

Dagens arbetsplats !

Hello onsdag 🙂

Hoppas allt bra med dig idag. Just nu är jag mitt uppe i design processen för höst/vinter 2016, ni som följt mig här ett tag vet att vi alltid jobbar ca ett år i förväg innan plaggen ska levereras i butik. Nu när jag jobbar och har en bebis så blir det ju en del skiss jobb när hon sover. Skriva och rita hänger liksom inte ihop med att ha en liten bebis som behöver mig hela tiden. Men det går ganska bra tycker jag.

Gillar verkligen den här delen i arbetet när pappret är blank och man kan få göra precis vad man vill, det är så kul. Har såklart massor av ideer men måste ju hålla det hemligt ett litet tag till. Det är massor av nytt i görningen och snart kommer jag faktiskt att behöva er hjälp med en sak. Återkommer om det om några dagar:)

Nej, nu sover barnen och jag har en hög med jobb som väntar!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

2 kommentarer

  1. Lycka till med jobbet!!
    Kram

  2. Var kommer matstolarna ifrĂ„n? Perfektion 🙂