Tre favoriter på insta

Hello!
Hoppas att dagen varit fin.
Har haft så fint väder och massor av sol här i Stockholm idag. Härligt!
Tänkte idag bjuda er på tre av mina favoritkonton på instagram:) Gillar att följa dessa och inspireras av deras olika personliga stilar från allt när det gäller hår till kläder men även resor. Tycker att Instagram är det bästa stället att få inspiration ifrån just nu. Finns ni där?
le21eme 1 le21eme 2 le21eme 5le21eme 3

1.Le21eme 

Amerikanen Adam Katz Sinding fångar modevärldens eldsjälar på bild under modeveckorna. Han lyckas alltid fånga de mest intressanta detaljerna och det är så kul att se alla som verkligen lever för mode. Han är också noga med att inte kalla sig själv för en streetstyle fotograf.

songofstyle 4 songofstyle 2 songofstyle 3
2. Songofstyle
Bloggaren Aimee Song har 2,5 miljoner följare på Instagram. I grunden är hon intredningsdesigner med ett stort modeintresse. Jag tycker att hennes stil är intressant men viktigast av allt, bärbar.
Så här beskriver hon sin stil:
I originally intended to start a decor blog but after my outfit posts got a good response, I quickly switched it to a personal style blog. It represents who I am: fun, easy going, and colorful, a mix and match of styles with underlining Californian roots.
svenskttenn 1 svenskttenn 2 svenskttenn 3
3.Svenskttenn
.. Underbara inspirationsbilder med allt det vackra från Svenskt Tenn. Gillar ju själv att strosa runt och handla här:) Nu när man även att äta lunch här tycker jag att det är extra mysigt att gå hit.
Dagens måndags inspiration alltså!
Önskar dig en fin kväll 🙂 Vill du kolla in mitt konto så heter jag valerie_aflalo på instagram.
Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *