Stickat i massor!

_VIP6769

Hello tjejer,

Jag älskar stickat, speciellt på hösten och vintern.

Snyggt till slitna jeans eller vad som helst faktiskt 🙂 Den här blå koftan är helt underbar tycker jag!

Tycker att höstens koftor och stickat blivit så bra och jag är verkligen nöjd med att äntligen fått till ordentliga stickade plagg in i kollektionen. Just när det gäller stickat så är det lite svårare att tillverka pga kvantiteter i fabriker osv. En av dom utmaningar som man ställs inför som designer varje dag faktiskt. Men nu när hösten är i gång så vill jag ha alla och i alla färger så snygga och sköna tycker jag att dom är. Ok, jo jag är väl lite partisk men jag tycker ju om att göra sådant som jag själv gillar och vill använda 🙂

Kram kram

Foto: Urica T

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *