Grönt e skönt!

_VIP6629

Bonjour!

Hur mår ni idag?

Här har det städats heeela långa dagen vill jag lova. När hösten kommer och det regnar ute så kan man inte blunda för oredan längre. Kan ärligt säga att det just nu inte finns ett enda rum eller utrymme som inte är stökigt! Hemma hos oss med tre barn och två vuxna är det så viktigt att ha ordning för att klara vardagen. Jag blir stressad och kan inte tänka klart när det är oreda. Just nu så hittar jag ingenting och alla barnens kläder och skor känns antingen för varma eller för kalla eller så är det urvuxet efter sommaren. Sen har jag/ vi också under lång tid nu sopat allt under mattan så att säga och inte brytt oss om att lägga var sak på sin plats. Resultatet blir då att hela hemmet blir upp och ner och inget ligger där det ska.

Så ändring på det.

Nu när det är höst tar vi nya tag och provar nya metoder för att få allt bättre organiserat. Tricket enligt mig är att ta ett rum i taget och verkligen göra A-Ö där för att sedan gå vidare till nästa rum vid ett annat tillfälle så att man inte tröttnar.

I dag har jag gjort hallen och skafferiet så nu är där helt klart. Känns riktigt bra.

_VIP6637

Var ute på Djurgården och fotade med duktiga fotografen Ulrica T häromdagen och trots att det regnade massor så blev det fina bilder. Den här stickade tröjan som kommit in i shoppen nu är verkligen en av höstens alla favoriter med färgen formen och den lilla detaljen på axeln. Passar kanon med fusk skinn tightsen som jag typ bor i just nu. Halsbandet är en morgongåva från min man gjort av Sophie by Sophie, älskar hur det är som en oändlig cirkel av kärlek. Ringar från Sif Jacobs och håret färgat och klippt av duktiga Nathalie på Creative Heads för er som undrar.

_VIP6663_VIP6681_VIP6633

Just korsringen är en present från en vän som men annars hittas hos den begåvade Eva Fehren som jag tycker gör helt fantastiska smycken!

_VIP6651

Detaljer som jag älskar! En liten avsändare som gör plagget.

Önskar er alla en riktigt härlig söndags kväll. Själv ska jag tända en brasa och se en film som vi brukar göra på söndagar. Mysigt mysigt.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Hej – vilka fina bilder. Var kommer de ursnygga fuskskinn tightsen ifrån? Tack på förhand

  1. Glömde skriva:) från mig

 2. Hittade inte tightsen i shopen. Kommer dom ut snart?

  1. japp, när som helst nu 🙂

 3. Åsa, jag har likadana fast från förra årets kollektion och dom är supersköna!!!

 4. Jättefin tröja, och tajtsen är verkligen kanonsnygga!!

 5. Snyggt! Hur är dessa taghts i storlek? Töjer de sig?

  1. Hej hej, väldigt lite! Har haft mina som gravid och även nu:) det är dom du ser på bilden