Tvära kast

IMG_2962

Foto: By kiki  och klänning finns här.

Hej kära vänner,

Jag är ledsen att jag inte tittade in till er i går men dagen tog en minst sagt chockartad vändning när min man blev akut sjuk! Livet kan verkligen förändras så snabbt, ena dagen lyckligt ovetandes ( som på bilden ovan) på guldknappen gala för att sedan några dagar senare sitta på akuten, vänta på läkare med gråten i halsen och inte veta vad det är för fel på min älskade man. Tvära kast som verkligen får en att komma ihåg att inte ta något för givet. Jag har aldrig varit så rädd som i går kväll och sov inte många minuter i natt efter jag lämnat honom själv på KS.

Ville ju inte åka och lämna honom där själv men jag var ju tvungen att lösa av mormor som var hemma med våra barn och sova hemma då det inte fanns plats på sjukhuset för anhöriga.

Senare visade det sig att febern och magontet var en inflammerad blindtarm som i natt opererades bort så nu är det på bättringsvägen. Just nu så sitter jag här med tjejerna och håller tummarna på att han ska få komma hem i kväll så att vi får vara tillsammans.

Men phu, vilket dygn, är helt matt nu.

Har ni någon erfarenhet av blindtarms problem? Känns ju så läskigt!

Önskar er alla en fin fredag och ta hand och varandra och familjen!

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Jag opererade bort blindtarmen när jag var 14 år, pga blindtarmsinflammation. Minns att det var jobbigt dagarna efter operationen men att jag efter en vecka kände mig pigg och som vanligt igen. Nu är jag bara tacksam för att blindtarmen är borta, så slipper jag oroa mig för att bli akut sjuk när vi är utomlands eller så 🙂 Hoppas att din man kryar på sig snabbt!!

 2. Christina

  Goda tankar till dig och dina!
  /Christina

 3. Åhhh jobbigt! Jag har också opererat bort min blindtarm och kommer ihåg hur ont jag hade innan men när den var borta så blev det ju mycket bättre. Fick ta det lugnt en vecka efter operationen men sedan var det bara skönt att slippa oroa sig för att få krångel med blindtarmen igen. Den fyller ju ingen funktion. Hoppas din man kryar på sig snart!!

 4. Hej!

  Jag har idag kommit hem med min 6-åring som i tisdags fick operera bort blindtarmen akut. Det är läskigt men allt har gott bra och smärtan minskar för varje dag. Stort lycka till, det kommer att gå bra för er också. Kram

 5. Opererade också bort blindtarmen som vuxen (vilket är ganska ovanligt) för några år sedan. Det var lite läskigt innan de konstaterade vad det var men sedan gick allt fort och de gjorde det så snyggt genom titthål. Det största titthålet sitter i min navel och syns inte ens så jag har minimalt med ärr. Inget som syns. Var på jobbet två dgr efter operationen.

 6. Vilken pärs…
  Krya på maken och var rädda om er.
  Kram Annika

 7. Så fin bild på dig Valerie! 😀