Summer & Love

IMG_8290

En outfit som passar bra dessa dagar när det fortfarande är varmt men med en liiite kyligare vind. Skjorta och shorts från senaste sommarkollektionen och bikini Gina Tricot ( man kan ju ha ett linne i stället om man vill) . Glasögon Céline.

Hej på er denna sensommar dag!

Ja, det är ju faktiskt sensommar ( suger ut det sista av sommaren nu och vägrar släppa taget)  I dag är det exakt 5 år sedan som jag träffade min man. Min älskade man som ju är världens finaste med hjärta av guld, trygg och stabil och det bästa som hänt mig! Den här dagen för exakt 5 år sedan föll de sista bitarna på plats och allt var så självklart.

Tack för att du kom in i mitt liv.

IMG_8313

En fin detalj i skjortan tycker jag. Gillar ju att jobba med detaljer som ni vet..;)

IMG_8324

Nu blir det Amarone tajm och ost! För er som följer på Instagram så såg ni kanske att min fina man kom hem med lite gott gott av det slaget:) Ska nog tända en brasa och krypa upp med ett glas rött.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *