Green marble Instagram

IMG_8856

Hello onsdag!

Hur mår du idag? Här är det fullt upp med modevecka och allt 🙂

Den den här säsongen gör vi inte någon visning pga att jag just nu är mamma ledig och vill njuta av det. Detta blir sista gången som jag kommer att vara mamma ledig så jag vill passa på att njuta av det. Jag har haft svårt att hålla mig helt borta under modeveckan så jag har varit runt på lite olika saker som lunch träffar med kollegorna och tygmässa för nästa säsong.  Kan ju inte låta bli.. nästa vecka kör vi igång med AW 16 och då kommer jag att  smygstarta jobbet igen. I väldigt lugnt tempo och definitivt inte varje dag. Mitt jobb är ju bra så sett att jag kan jobba i perioder. Nu blir det en liten jobbperiod och sen kommer jag att vara mamma ledig igen, passar mig bra faktiskt. Undertiden som jag jobbar har vi hjälp av svärmor men jag kommer även att jobba hemifrån så då passar jag på när L sover.

IMG_8860

Älskar det nya printet som nu kommit till butik, påminner om grön marmor. Har även byxor i samma som jag ska använda i ett kitt, kommer att bli en klar favorit hos mig nu i höst. Ni som följer mig på instagram kanske såg kanske dessa bilder igår, var även hundvakt en liten stund åt min vän Sophias gulliga franska bulldog Juni 🙂

Ses sen!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

7 kommentarer

 1. Hej fina!
  Vilken fantastisk lyster fin hud har, Àr det Dermapenbehandlingen som gjort sÄ gott för dig eller har du nÄt annat knep i rockÀrmen. BerÀtta gÀrna hur du vÄrdar din hud.

  SĂ„ klokt av dig att vara mammaledig och njuta av modeveckan som Ă„skĂ„dare 🙂

  Kram!

 2. Hejsan!
  SÄ himla frÀsch och fin du ser ut.
  Jag Ă€lskar den dĂ€r gröna fĂ€rgen, ser faktiskt ut som marmor. Är sĂ„ nöjd att grönt kommer nu sĂ„ mycket, för jag har alltid tyckt om den i alla nyanser(nĂ€stan, inte kanske neon eller giftgönt).
  Tittade i din netshop, men kunde inte hitta höst/vinternyheterna? Kommer dom kanske senare till nÀtshopen?
  Ha en fin modevecka!

  1. Tuusen tack!!
   Ja allt kommer upp i nÀsta vecka:)

   kramar

 3. Åh fin! NĂ€r kommer din fw-kollektion pĂ„ nĂ€tet? Blir sugen pĂ„ marmorblus och byxor. SĂ„g en bild pĂ„ instagram – jĂ€ttefint!

  1. Hello, i nĂ€sta vecka kommer nya webshopen vara klar. Det Ă€r dĂ€rför som det ser lite trist ut just nu 🙂

 4. Har précis tittat pÄ din webshop för första gÄngen, eftersom jag bor i USA sen mÄnga Är sÄ hade jag ingen aning om vem du var nÀr jag började följa din blog. MÄste bara sÀga vilka underbart vackra klÀder du gör! NÀsta gÄng jag Àr i Stockholm ska jag absolut titta förbi din affÀr. SÄ roligt att det gÄr bra för dej.

 5. Bra det lÄter att kunna jobba mer eller mindre i perioder. Ska inte din man vara pappaledig nÄtt?