Blå blå vindar & vatten


IMG_9475

Hej hej söndag!

Hoppas du mår fin fint 🙂 Här är allt bra och jag sitter just nu och väntar på att min älskade stora tjej nu äntligen ska komma hem från Usa. Jippi!! Nu blir det puss och kramkalas en masse.

Vilken dag det var igår strålande sol och världens värme. I bland har man bara sådan tur att pricka in en kanondag utan dess like. Barnens farfar har en liten båt och igår spenderade vi dagen på den. Steg iland och åt lunch på Slipen men annars så cruisade vi bara runt i Stockholms kanaler och runt Nacka strand för att sen åka mot Djurgården igen.

Har massor av härliga bilder från vår dag som du ska få se men idag fyller min syster år och det vankas middag och tårta hos föräldrarna på Lidingö. Paket ska slås in och vi ska göra oss i ordning och snart åka. Kanske det blir det ett dopp i poolen i dag för vi har ju ännu en härlig och solig dag. Augusti levererar bara fint väder dag efter dag. Härligt!!

IMG_9461

Sååå fin katamaran ute på vattnet! önskar att man hade en sådan 🙂

IMG_9495

Önskar dig en fin dag så ses vi sen!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åh vad härligt med båtliv!
    Har provat på det ett antal gånger (svågern har båt) men blir så hiskeligt sjösjuk. Kvittar om det är lugnt vatten, jag fixar det inte 🙁
    Ha nu en riktigt härlig vecka tillsammans med alla dina flickor!
    Kram

    1. Åh nej stackars! Kan meddela att det gungade flera timmar efter vi kommit hem! Man blir så påverkad av allt guppande. Ha en fin kväll

  2. Inte så liten tycker jag. I modellen större skulle jag säga!