Ett WOW

IMG_8825


Godmorgon på er!

Hoppas att du har en skön start på den här helgen. Man vill liksom suga i sig varje minut nu när det är så härligt väder.

Måste bara berätta om den fantastiska behandlingen som jag var på i går förmiddag. Dermapen behandling heter den och är precis som det låter en ”penna” med små, små nålar i som man liksom sticker i huden. Ja, det låter lite märkligt med jag måste säga att det verkligen finns logik i att göra en behandling. Man stimulerar nämligen hudens egen cellförnyelse och collagen bildning och allt är helt naturligt och egen producerat så att säga eftersom det är kroppens eget sätt att läka.

Jag är ju en person som knappt går på ansiktsbehandlingar för att jag tycker att jag likaväl kan göra jobbet hemma själv. Vill ju också se en förbättring om jag nu går och det tyckte jag verkligen att jag gjorde efter bara en behandling idag. Så kul!! Huden blev fin och slät, jag fick världens lyster direkt!

Jag gjorde behandlingen på en salong som heter De Carmen  som ligger här i Stockholm och Maria som utför behandlingen är en så fin och duktig tjej och jag kan verkligen rekommendera att gå till henne. Dagens absolut bästa tips från mig alltså, något som funkar OCH ger resultat.

Nu blir det en båt tur med svärföräldrarna i det fina vädret! Ska cruisa runt i Stockholm på kanaler och hav äta en god lunch någonstans och kanske om jag vågar ta mig ett dopp. Vi får se.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Hej Valerie! Låter intressant och lockande med behandling, finns rabattkort att använda om man uppger att du rekommenderar? Ska du upprepa behandlingen och hur många ggr isåfall bör man göra den? Ha en skön dag kram

  2. Rabattkod skall det va

    1. Nej, men dom har 20 %på behandlingen just nu;)

  3. Åh vad bra, toppen! Tack!