Fredag!!


IMG_9169

Godmorgon fredag!!

Tjohoo fredag 🙂

Här har vi båda barnen hemma idag för förskolan är stängd. Lilla Leonie är ju såklart alltid hemma med mig men i dag är även min mellan loppa med mig. Om en stund kommer farmor på besök och då ska jag passa på att unna mig en ansiktsbehandling eller egentligen så är det en behandling som gör att huden håller sig fräsch och rynkor och fina ärr minskar. Låter ju super ellerhur! Behandlingen kallas för en Dermapen behandling, är det någon av er som provat?

Lovar att berätta med sen 🙂

IMG_9173

Min goda frukost bestående av fröknäcke, skinka, ägg med massor av krasse, älskar krasse!! Och så en latte på soyamjölk såklart.

IMG_9176

Lilla loppan Leonie i sin fina Livly outfit.

IMG_9178

IMG_9181

Busungar!! Bianca har fin favorit klänning på sig även den från Livly.

Ni kanske skymtar en ny matta där på golvet? håller just nu på och testar ny matta i vardagsrummet och den här mintgröna som jag hittade på Carpetvista är en av dom. Vad tycker ni? eller ska jag satsa på en ljusare eller mörkare grå? Hmm…

Nej, nu måste jag susa iväg här så jag hinner.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

6 kommentarer

 1. Det ser jĂ€ttesnyggt ut med den gröna fĂ€rgen. Men det Ă€r klart grĂ„tt gĂ„r ju alltid hem, men vill man bryta av med lite fĂ€rg sĂ„ Ă€r den mattan du provar nu super. Åh, dina fina döttrar! (i alla fall tvĂ„ av dem) LĂ„ter spĂ€nnande med ansiktsbehandlingen, du fĂ„r berĂ€tta senare. Trevlig helg. Kram Annika

 2. Ha en hÀrlig helg!
  SÄ ses vi pÄ Guldknappengalan nÀsta lördag!
  Kram

 3. Absolut den gröna mattan tycker jag iaf

 4. BehÄll denna! Den Àr ursnygg! Och som du vet sÄ Àr grönt fÀrg nr ett Àven SS16!

 5. Var kommer det ursnygga underlÀgget pÄ översta bilden ifrÄn??

  1. Det Ă€r frĂ„n ÅhlĂ©ns:)