Cozy Bleck

IMG_9154

Hello!

Hoppas allt är bra med dig i dag!

Gårdagen gick i ett med bvc besök, träning för att sen avsluta med en födelsedags middag på Bleck. En kul dag om man bortser från lilla L som fick sina vaccin sprutor, en i vardera lår och sedan var hon otröstlig mellan kl 15-19. Stackars stackars liten alltså. Det kom riktiga tårar och jämmer och det skar i mitt hjärta så fort hon snyftade. Först tänkte jag inte följa med på middagen men så gjorde vi ett försök. Gick några varv med henne i friska luften, ammade och bäddade därefter ner henne i massor av gosiga filtar. Då slocknade hon och sov sedan gott medan vi åt en grymt god middag med våra vänner på Bleck. Ett supertrevligt och härligt ställe på söder med mysiga ljus slingor och fantastiskt god mat. Vi hade ett långbord för alla vännerna och det var bara så himla mysigt och kul. Våra vänner är bara bäst och så underbart fina, jag är så glad att just ni finns i våra liv. Tack för igår!

Jag är verkligen glad att jag kunde stanna kvar och att de löste sig med Leonie så att hon tillslut somnade gott i vagnen den lilla stackaren.

IMG_9157

IMG_9159IMG_9163

Blev ingen outfit bild pga lilla ledsna tjejen så det får bli en annan dag i stället!

Ha nu en fin kväll så ses vi i morgon;)

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *