En fin dag!

IMG_8738

Hej hej,

I dag har vi haft en så skön och mysig dag tillsammans med Johans pappa med fru och bonuskusin på Skansen. Gillar verkligen när man kan ta dagen som den kommer och bara åka iväg på något kul med barnen ( en lyx som man har när man är mamma ledig!)

Tog inte heller med mig min stora kamera eftersom jag var själv med barnen utan använde min I-Phone tills batterierna tig slut. Rätt skönt att göra det ibland också. Brukar ju alltid släpa med mig min tunga ”proffs” kamera för jag älskar verkligen att ta fina bilder! Men ibland får man ju vara lite praktisk också och idag var det en sådan dag. Så här kommer en massa mobil pics från dagens Skansen utflykt.

IMG_8736

Är praktiskt klädd idag med t-shirt från mig ”Maison Valerie” //  Bagy Jeans -HM // Skor-Stan Smith 

IMG_8754

Bianca lyckades norpa till sig förarsätet!! Hahah, gullungen.

IMG_8749

Bianca gillar sin farfar skarp!

IMG_8752

IMG_8745IMG_8757

Vi tog båten hem, så himla mysigt. Har inte gjort det förut men nu kommer absolut att göra det igen. Härlig avslutning på dagen att titta ut över det glittrande havet!

Nej, nu blir det nog en mysig film och kanske något gott att smaska på här tror jag.

Önskar dig en fin fin måndag och en bra start på den här veckan.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Tusen tack för en väldigt bra blogg! Vilken sele har du och är du nöjd med den? Med vänlig hälsning, Louise

 2. Hej,

  Jag undrar vilken variant av Baby Björns bärsele ni har och om ni är nöjda med den?

  1. Hej hej:) ja är nöjd med vår. Minns bara inte vad den heter tyvärr.. Men den har extra stöd för ryggen! Kram

 3. christina

  Hej. Du har flera par väldigt fina solglasögon, även ett par i rund modell som du hade på några bilder när ni var i Spanien. Tycker att just dessa runda är sååå fina. Om du vill dela med dig av märke och modell på dessa vore det snällt. Tack. Christina

  P.S. Ett tips på en bärsele som jag gillar är ”the one” från Baby björn. Breda axelremmar och ordentligt stöd för höften. Man kan även bära barnet på ryggen från ca ett års ålder. Mycket bättre än deras original tycker jag. D.S

  1. Hej, ja men absolut! Märket är Miu Miu på dom runda. Lätta och enkla att använda