Stone inspo

IMG_8055

Hello lördag & sol!

Har ni också fint väder? Här strömmar solen in och jag har redan ställ upp fönstrena samtidigt som vi äter frukost här hemma.

Vad ska ni göra idag? sitter just nu och pratar om dagens aktiviteter. Funderar på att gå på Skansen kanske, har inte varit där i så vi får se 🙂

Min stora tjej har åkt till sin pappa nu och kommer att vara med honom i Miami i två veckor. En riktigt lyxig sommar har hon min 9 åring, gissar att det blir så när man har skilda föräldrar. Två semestrar, två jular, två födelsedagar osv…

IMG_8098

Stylar klänningen bekvämt med mina Birkenstock.

IMG_8059

Gillar verkligen den här klänningen, mönstret, fallet och färgerna! Blir perfekt även i höst med boots och en tjock stickad tröja. Fint med de skira tyget tillsammans med lite mer grov stickat tycker jag.

Önskar dig en fin lördag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Verkligen superfin! Hade jag gärna sett på mig 🙂 😉