En helkväll på stranden


IMG_7857

Svettigt!! Om jag ser lite sammanbiten ut är det pga värmen! Det är verkligen stekhett här i år.

Hej på er!

I går kväll tog vi oss ner på stranden för att bada och hitta på lite roligheter. Det är först på kvällen som spanjorerna tar sig ut och jag förstår dom, innan dess är det helt för varmt. Just nu är det lite detsamma för oss speciellt när vi här med oss bebis och allt. Men det funkar fint, vi är ju i Johans pappas hus så det finns AC och pool och allt man behöver.

Just nu har vi alla siesta och stannar inne för att gå ut igen lite senare. Skönt att vila under solens varmaste timmar och så får jag ju en chans att titta in till er.

IMG_7864

Det finns ett litet tivoli utmed strandpromenaden här och barnen lekte tills dom var helt svettiga! Känner igen mig så väl från när jag själv var liten och vi var på semester i Frankrike. Det roligaste man visste var just detta att på kvällen få åka karusell och äta glass. Känns roligt att få ge sina barn samma lyckliga känsla. Har nog aldrig sett dom så östa och glada! Härligt. 

IMG_7774


IMG_7891IMG_7855

Pappsen väntar med lilla Leonie, solen är som skönast på kvällen inte så intensiv.

IMG_1483

Sen blev det kvällsdopp och bad till kl 21 på kvällen. Efteråt satte vi oss på en liten taverna och åt churros och tittade på när man grillade nyfångade räkor på stranden. Blir nog en tur till ner till stranden snart igen för att äta, bada och leka lite. Underbart i all sin enkelhet.

Det blir nog inte mycket bättre än så här.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder! Förstår att Ni njuter 110% !!! Och jag skall också tipsa mannen i huset om att köpa ett par espadrillos (som Johan har). SNYGGT även på karlar !!!

  2. Ni ser ut att ha det kanon!
    Njut av livet!!
    Lycka till med promenaderna!! Det är härligt att promenera i fin miljö, det går liksom lättare då!
    Kram

  3. Men åååh, man blir ju helt lycklig av badbilden! : )