NU är det dags

IMG_7745

Hej hej onsdag!

Hade bestämt mig redan innan vi åkte på semester att det nu var dags att efter två månaders bebismys lämna den allra första bubblan och komma i gång med träningen. Min rygg och kropp har tagit mer stryk av graviditeten den här tredje gången och musklerna är trötta efter alla vaknätter och att kånka runt på en 5 kilos bebis. Trivs inte heller med de extrakilona som jag samlat på mig men känner ingen stress, vill må bra och känna mig stark igen. Jag vet att det tar sin lilla tid så jag börjar lugnt. I går simmade jag i poolen och stretchade ut ordentligt, min kropp är verkligen superstel och trött så jag längtar efter att styrkan kommer tillbaka.

I dag har jag gått upp och ner för berget som vi bor på och jag lovar att det räcker med några gånger upp och ner för den branta vägen så är man klar. Riktigt jobbigt!! Känner mig i alla fall så nöjd nu att jag kommit igång. Det kommer ta lite tid att bli vän med kroppen igen men jag vet att det kommer att ordna sig med tiden. För visst säger man 9 månader upp och 9 månader ner..??

Jag tror att kombinationen av träning och att äta massor av härliga frukter och grönsaker kommer att göra susen, tänker inte heller sluta unna mig sådant som jag tycker om att äta utan vill må bra och vara glad. Blir en väldig tråkig människa när jag slutar äta sådan jag gillar. Är en allt för stor livsnjutare för det och tycker att livet går ut på att äta gott och unna sig att ha det härligt!

IMG_7717

Ha nu en underbar dag!! Själv ska jag sätta mig i skuggan med en färskpressad apelsinjucie och vara lycklig över allt jag har i mitt liv!

Bland annat er som läser min blogg 🙂 Tack snälla ni.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Hej i solen! Finns inget som gör en så gla som träning, bästa medicinen mot allt

  1. Håller med blir så mycket piggare och gladare av att röra på mig

 2. …unnade mig en Valerie t-shirt igår som jag är sååå glad för:)). Undrar vart ert ställe i Spanien ligger ser jättehärligt ut!!! Trevlig onsdag på er:)))

  1. Vad roligt! Vi är i Almunecar en liten by öster om Malaga. Lugnt och väldigt oflashigt ställe

 3. Ha en härlig semester med din fina familj.
  Och det är vi som ska tacka dig för en trevlig blogg!
  Stor kram! <3

  1. Tack tack alla ni för fina kommentarer! Kram

 4. jättefin blogg! tack hoppas du också har en underbar dag!

 5. Helt rätt inställning! Heja dig!

 6. catherine

  Hej

  Följt många bloggar numera är det knappt 4 stycken och DIN är en av mina favoriter! DU verkar vara en underbar människa, så jordnära och ärlig!
  Ha en underbar resa/ 3 barnsmor

  1. Men oj, wow! Tack snälla du nu blev jag glad!! Glad att du trivs här inne.

   Ha en fin dag,
   Kram

 7. Så skönt att du kan sätta igång och träna igen! Jag mår som bäst när jag kan röra på mig. Ett tips när du sätter igång igen efter graviditeten är att köra mammamage appen. Det är övningar som går från väldigt enkla till lite tuffare för att få tillbaka bålstabiliteten och låta magmusklerna läka och hitta tillbaka. Jag var rätt van att träna mycket före jag blev gravid men fick snällt vila hela graviditeten. Satte igång när bebis var en månad och tyckte att det var guld värt att först köra mammamageappen i lugn och ro och när man har klarat de svårare nivåerna där så vet man att det inte är farligt att prova (försiktigt såklart) ”vanliga” magövningar t ex plankan. Dessutom så lär man sig flera bra och ofarliga övingar för en nyligen gravid mage. Q disfrute las vacaciones! Kram

 8. Vad härligt ni verkar ha det!
  Du har en sund inställning till livet fortsätt så. Det är viktigt att man rör på sig för att kroppen ska hålla och orka livet ut. Men lika viktigt att äta och må bra det man gillar.Ni äter nyttigt tycker jag när jag följer dig på bloggen.Livet blir så tråkigt annars och vem vill ha det så?!
  Ha en fortsatt härlig semester!
  Kram