Kronan på verket

IMG_6541

Hello!

Det har blivit kväll här i stan och vi pausar tillsammans i soffan efter en dag fylld av parklek och faktiskt ganska mycket sol. Var först i en park på förmiddagen för att sedan gå till en annan på eftermiddagen. Finns så många bra här bara runt hörnet, älskar verkligen Vasastan på det sättet.

Bianca somnade precis men lilltjejen är vaken. Det är så kul för hon har nämligen börjat skratta och man smälter ju av dessa leenden!! Äntligen!

Innan vi reste hem från Cannes så var jag bara tvungen att fota den här underbara kristallkronan som hänger som en tavla framför pardörrarna ut mot balkongen. Tycker att den har något väldigt speciellt över sig och jag undrar vart den har hängt tidigare..

Fin är den i alla fall.

Ha nu en härlig sommarkväll så ses vi i morgon och nu kommer värmen om man ska lita på meteorologerna!

KRAMAR

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *