Happy happy B-day!

IMG_6882

Hipp hipp hurrrraaaaaaa för min 9 åriga älskling idaa´!

Godmorgon godmorgon,

I dag fyller min största tjej 9 år, kan inte fatta vad tiden har gått fort. För 9 år sen idag satt jag där som nybliven mamma med min dotter i famnen och grät av lycka. Jag hade blivit mamma och var så lycklig över min lilla fina bebis med dom stora blå ögonen som jag hade drömt om.

Nu är hon en stor tjej och jag är så stolt över henne och att hon har blivit en så fin tjej.

IMG_6885

Nicolettas fina outfit kommer härifrån och är från Scotch  R´Belle som jag tycker gör sååå fina tweenie kläder. Inte allt som faller unga fröken i smaken nuförtiden men detta gillas. Även av mig 🙂 Väskan har jag gjort och hatten hittade jag på HM.

IMG_6896

Vaknade upp till fantastiskt väder så dagen kommer vi att fira ute på Rosendal med hennes pappa och familj!

Ha en fin dag så ses vi sen,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Fina bilder på fin tjej!
    Tiden rusar så njut varje minut. Min äldsta lille plutt blir 18 i december, galet… Känns som om det var igår jag satt med honom nyfödd i famnen.
    Kram

    1. Visst är det märkligt..

  2. Fina kläder och fin tjej. Klickade precis hem en beställning av kläderna till min dotter. Det var dessutom 70% på allt