BonjourIMG_6654

Godmorgon!

Kan liksom inte låta bli att äta en ortentlig fransk rukost med croissanter, baguett och caffé latte. Blir en om dagen minst..

I dag blir det en sväng playan, blåste för mycket igår men idag ser det lovande ut.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Gud vad sugen jag blev. Så aptitligt upplagt också! Mmmmm!
  Bilder från plajan tack!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 2. Hej Valerie! Jag ska till Paris nu till helgen och bo på just la belle juliette, ett tips från dig. Jag undrar om du har tips på middagsrestaurang hyfsat nära hotellet för en lördagkväll? Gärna vegetarisk touch! Tusen tack på förhand och njut av Sydfrankrike! Hälsningar Josefin

  1. Hej,
   Men åhh vad roligt! Hoppas att ni kommer att gilla 🙂
   På andra sidan gatan på hotellet där ni bor finns flera bra resaturanger, fråga på hotellet vilken som är bäst just nu 🙂

   HA DET SÅ MYSIGT