Fint att göra själv

IMG_6273

Lavendel, eucalyptus och små franska vita prästkrageliknande blommor…

Hello,

På midsommarafton band jag barnens kransar med lite blommor och växter som man kan hitta här. Det blev inte traditionellt svenska kransar men jag tyckte att det blev så fint med det mintiga och ljuslila.

Sen jag var liten har jag gjort egna kransar och har alltid älskat att hålla på med blommor och färgkombinationer. Om jag inte skulle varit kläd designer så kanske jag skulle varit blomsterkonstnär i stället. Blir så lugn i själen att få organisera och sätta ihop och kombinera vackra buketter.

IMG_6282

IMG_6283

Detta behöver du:

Grön mjuk ståltråd

Gröna kvistar (kan vara lite vad som helst)

Blommor

Gör så här: Vira en cirkel i samma storlek som du vill ha kransen. sätt sedan kvistar och blommor i små buketter hur tjockt eller smalt som du vill ha dom. Använd ståltråden. Jag har en mjuk ståltråd som är lätt att jobba med. Super enkelt!

Hör hur alla plaskar i poolen där ute så nu blir det dags för ett dopp minsann.

Tittar in till er igen lite senare ska visa lite fina bilder från huset vi bor i som är magiskt.

Ha det fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar