Bianca

IMG_6059

IMG_6003IMG_5993


IMG_6013

IMG_6019

IMG_6032

IMG_6033IMG_6042

IMG_6046

IMG_6054

IMG_6057

Min lilla ängel fyller 3 år idag!

Hipp hipp hurrraaaa för min lilla B!!

Herreguud, kan inte fatta att det gått 3 hela år sen dagen hon kom. Minns det som igår att vi låg där på BB tillsammans och beskådade vårt lilla underverk. Vilken lycka  och så mycket kärlek.

I går blev hon uppvaktad av söta små vänner och i morse fick hon skönsång, paket och lite mer tårta… jag tycker att man kan få äta tårta till frukost när man fyller år. Åt själv en bit bara för det. Hahaha.

Måste verkligen komma igång med träningen men det bär emot, får bli långa promenader tills vidare vilket faktiskt passar bra nu när vädret är lite bättre. I slutet av veckan åker vi på en liten semester och jag längtar så mycket efter lite ledig tid med familjen. Ska sätta igång med packningen idag bara för att inte göra allt i sista sekund som det lätt blir. Måste köpa lite nya kläder och skor till barnen och införskaffa badkläder till mig.. och en bra sarong tror jag.

Ha nu en fin måndag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Hipp hipp hurra för din fina lilla sessa, så bedårande söt hon är. Visst går tiden fort, läskigt, och lite jobbigt.. men samtidigt kul!

  Fin måndag till dig med, kram

 2. Åh! vart är din fina topp ifrån?!
  Du är så vacker!

  1. Den kommer ifrån mig och sommarens kollektion. Det är 30%rea just nu oxå!!

 3. Herregud så söt hon är lilla Bianca!! Vilken profil 🙂

 4. Tack för snabbt svar! Sprang direkt och köpte toppen! Yeeey! Och oj vad mkt mer fint som fanns, nya favorit butiken!

 5. Vilken fin happy birthday ”vimpel”. Vart kan jag köpa den?

  1. Den köpte jag hos Leilas General Store 🙂