Väntan..

IMG_5942

En förväntansfull tjej springer runt här idag! hennes mysiga klänning kommer från Livly och är en an hennes favoriter. Får ju liksom inte bestämma vad hon sätter på sig längre 😉

Godmorgon söndag!

Hoppas ni mår fin fint idag!

Vilken fin dag vi hade i går, spenderade hela dagen ute i solen och avslutade den sedan med en 35-års fest på en av våra vänners fina lummiga gård. Det finns så många härliga sådana här i stan gömda mellan alla hus med små trädgårdar.

Här hemma håller vi idag på att förbereda Biancas 3- års kalas, hennes allra första, så vi blåser upp ballonger och dekorerar. Snart ska vi iväg och hämta tårtan som hon beställt, en rosa princesstårta!!

IMG_5951

Kuddarna i soffan som ligger till vänster är från mig och är som små färgklickar här hemma. Var inom butiken på Mood där rean precis startat i går och såg att dom kostar från 200 kr, ett väldigt bra pris mao, så missa inte!! 

IMG_5955

Ha nu en fin dag nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *