Lyxigt söndagsmingel

IMG_5680

Hej söndag & mors dag!

Har ni blivit lite uppvaktade idag?

Själv önskade jag mig bara lite extra kärlek och fina ord men fick även en fång med vackra vita liljor av min älskade man. Blir så himlans glad av blommor och önskar att jag alltid kunde ha snittblommor hemma.

Idag var i inbjudna av Viaplay på ett lyxigt söndags mingel ute på Djurgården och Hasselbacken. Barnen fick äta så mycket pannkakor dom ville och sen få sina naglar målade alá Violetta. Mycket populärt och uppskattat, speciellt Violetta naglarna! Så nu är deras små naglar smyckade med glitter och stenar och tusen olika färger.

Nu är vi hemma igen och min kära man lagar min favoriträtt till mig, Shrimp tacos, samtidigt som jag bloggar och smuttar på ett glas iskallt vitt. Älskar dessa söndagar hemma med familjen, god mat, lugn och ro och kanske en film.

IMG_5695

IMG_5686

IMG_5689IMG_5681

Fanns även ett hav av kuddar och film för de minsta.

Ha en mysig kväll nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. åh pannkakor i mängder, vilken lycka för barnen kan jag tro! bra uppstyrt 😀 kram fina du! och hoppas du får en bra vecka!

  1. Ja, väldigt kul för kidsen:) om dom är nöjda är jag nöjd

 2. Juliette

  Hej Valerie!

  Jag följer en del bloggar. Din blogg är helt fantastisk. Du känns väldigt äkta varm och genuin. Du besitter förmågan att se det stora i det lilla, och inspirerar mig verkligen att ta vara på alla mysiga stunder som den stressiga vardagen faktiskt erbjuder. Vi måste bara ta till vara alla små ögonblick och njuta. All god energi till dig och din familj.

  1. Hej fina du, tack för att du skriver så fint till mig! Ja, livet är för kort för att inte ta varje tillfälle som är kul att inte njuta eller glädjas. Om man tänker efter så finns dom tillfällena varje dag. Det är en livsfilosofi som sitter djupt i mig. Jag tror att man väljer hur man vill må varje dag och har möjlighet att påverka sitt liv. Man kan säga att ” det är inte hur man har det, utan hu man tar det”.
   Ha en fin sommar nu och tack för att du tittar in hos mig.
   Kram

 3. Finns det någon chans att få receptet till shrimp tacos?

  1. Ja! Blir ett inlägg om det snart igen:)

 4. Tack så mkt och trevlig helg! 🙂