Mina snabba skönhetsfavoriter.

IMG_5675

Hej vänner & hej lördag!

Det blir lite sena inlägg här nuförtiden, hoppas det är ok med er. Men den som väntar på något gott ;). Kvällen är just nu den lugnaste tiden här hemma, när alla barn har somnat och jag har en stund över för mig själv. Annars så är det just nu full rulle här!

I kväll hade vi några vänner över på middag och när jag stod och gjorde mig i ordning så kom jag på att jag borde dela med mig av mina skönhetsfavoriter och var för smink jag använder just nu. Med tanke på att jag inte har mer än max 10 min på mig för att göra mig i ordning så måste det gå snabbt och kunna dölja min sömnbrist.

Först smörjer jag in ansiktet med en dagkräm därefter använder jag en concealer från Mac under ögonen. Efter det lägger jag ett tunt lager av Biohydrate från Estelle & Thild som är en väldigt transparent underlagskräm. Sen ett creme rouge från Isa Dora, som ger lyster och ger en nypon-fräsch känsla och en pigg look. En ljus skimmrande ögonskugga från Make Up Store lägger jag på ögonlocken och därefter fyller jag i brynen lite snabbt med en penna från Anastasia. Vill jag anstränga mig extra lägger jag en eyeliner och därefter mascara. Men oftast blir det bara mascara till vardags.

Gillar att inte att se allt för sminkad ut utan föredrar en naturlig och fräsch look.

Återkommer med färgnummer på produkterna i morgon bitti för nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på regnet, amma och sova i mina sköna nybäddade säng!

Natti natti

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Superbra och härliga sminktips, MEN…ännu mer intresserad av det utforma fatet

 2. urfina fatet!! Kram

 3. Hej, och grattis till din fina dotter! Jag undrar om du fick någon pushpresent? Och vad du har får någon skötväska? Jag älskar din blogg!
  Kramar Ida

 4. Hej!
  Vilken färg har du på krämen från Estelle & Thild?
  Jag har deras light men tycker att den är lite väl ljus, även på mig som är ganska blek…
  tack för en härlig blogg!

 5. Grattis till lilltjejen, jag har också tre döttrar det är jätte mysigt, jag har även två söner och det är jätte mysigt det också :)Men döttrarna kommer ju kunna uppleva samma saker som en själv och det känns lite extra nära på något sätt.
  Du har verkligen lyckats med att se naturlig ut och alltid så fräsch! Vad heter ögonskuggan?

  Mvh Camilla

  1. Tack tack! Kollar och återkommet