Motherhood

IMG_5457

Biancas söta klänning kommer från The flagship company och finns här!

Hej fredag!

Tjohoo äntligen fredag! älskar denna dag, när man har hela helgen framför sig sådär lång och skönt oplanerad. Än så länge har vi alltså inte allt för många planer förutom att i kväll öppna en flaska bubbel och fira lillans ankomst.

Hörde att det skulle regna i morgon men det gör faktiskt inget. Har haft en lite stressig vecka och jag hade helt glömt hur det är att ha en liten bebis och tusen miljoner saker som ska bäras med och planeras för hela tiden. Phu. Känns som att packa för en lång semester varje gång jag ska ut genom dörren. Dessutom kan man inte sätta på sig vad man vill 1.pga att att man kan bli tvungen till att amma plötsligt och då behöver kunna knäppa upp framtill. 2. att jag blir konstant svettig av allt jag gör, pulsen ligger hela tiden något högre än förut..kanske därför man konstant känner sig svettig?? eller är det alla lager av kläder?

Mitt tips är i alla fall ett amningslinne från HM som jag lever i just nu, under det en amningsbh. Gärna av den där stabila sorten med rejäla axelband ( mycket sexigt) ovanpå detta kan man därefter ta på sig lite vad man vill så länge det finns knappar fram. Note to self, klänningen jag hade på mig idag ( utan knappar fram är inget bra alternativ).

hmprod

Ha en fin kväll nu!

Nu ska jag krypa upp i soffan med min man och bebisgosa.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Mathilda

    Förstår precis, är också mitt upp i den begränsade garderoben på grund av att det måste vara ammningsvänligt. Börjar ledsna rejält på mina hm-linnen. Och dessa svettningar, inte så fräscht. Men som kompensation får man oändligt med bebismys. 🙂

  2. Jag tycker också amningslinnen är toppen. Då kan man använda sina vanliga kläder och det känns ok att amma på offentliga platser. Jag använder Boops linnen i svart och vitt. Min goding är 6 månader nu och jag har tänkt att amma länge, så linnena får hänga med. Min store kille ammade jag i 14 månader, men lille E har redan 4 tänder och 2 till på g, så vi får se…

  3. Rättelse: boobdesign.com