Busy busy..

IMG_7713

Var på en härlig och väldigt smarrig lunch med Estelle & Thild och fick prova några av deras nya body care produkter som släpps i dagarna. Är speciellt nyfiken på deras scrub och olja som jag tycker verkar vara fantastisk! Passar perfekt nu innan sommaren också. Måste prova i dagarna.
Hej!
Blev ett lite senare inlägg idag än jag först tänkte..Men ni vet..när man har en två veckor gammal bebis räcker inte tiden till. Inte till allt man vill i allafall! Och särskilt inte om man vill snurra runt på dagarna och göra saker. I går och idag hade jag nämligen två stycken trevliga luncher inbokade och ett bvc besök sen hinner man inte mycket mer efter att man hämtat på förskola och skola. Egentligen så är det bra att bara boka in en sak om dagen den första tiden så att man inte blir stressad men ibland så rullar dagen på och så har man varit på 100 ställen..Känner ni igen er?
Var även förbi jobbet en sväng och blev så fint gratulerad men blommor och presenter. Mina fina kollegor som ställer upp så mycket nu när jag inte är där varje dag.

IMG_7721

Fick ju besök av min syster och hennes lilla bebis Juni som lika gammal som Leonie, det skiljer bara några veckor mellan kusinerna. Så kul!!

IMG_7710

I går var jag och lilla L på en annan trevlig lunch uppe på Lindex presskontor för att se deras nya barnkollektion. Tyckte verkligen om alla prints och smarta ”växa body” för dom minsta. Det funkar som så att det sitter knappar under bodyn så att barnet kan växa en storlek och man slipper köpa ny body stup i kvarten, så smart tycker jag! varför har detta inte gjorts tidigare??

Träffar alltid massor av härliga tjejer uppe hos Lindex så förutom den smarriga lunchen så blev det ett kul mamma-barn-tjej-häng!


Nej, nu ska jag prata med min kära man som kom hem från bion och få lite vuxen tid ihop. Inte lätt att få till dessa dagar;)


I morgon är det fredag!! mysigt!!


KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. hjääälp vad du kör på! haha var får du energin från? 😉 du är grym iallafall! kram