Lilla storasyster

IMG_5149

Plötsligt så har den här lilla tjejen blivit sååå stor!! Och hon älskar klänningar-precis som jag! Den här söta kommer från The Flagship Company ( såg att den dessutom var på pang rea nu!!..) och är en riktig tjej dröm, Bianca vill gärna sova i de klänningar och kjolar som hon tycker mest om. Jag låter henne göra det för vad spelar det för roll egentligen?? man får välja sina strider..

Hej onsdag!

Idag har vi varit inne på kontoret och träffat mina kära kollegor och blivit ordentligt uppvaktad med rosa rosor och fina paket. Blev så glad, tänk at jag har så fina kollegor!!  Vi har dessutom passat på att titta på fina prover av sommarkollektionen 2016 och jag säger bara wow, jag är såå nöjd. Allt är så fint och fräscht med enkla smickrande passformer. Nu längtar jag redan till nästa sommar…

Nej, nu måste det fixas middag till la familia.

Ha en trevlig kväll i vårsolen 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Var kmr Biancas sandaler ifrån? Min dotter älskar allt som e rosa o vill gärna oxå sova i klänning 😉 kram

    1. Hahaha är det sant! Tjejer alltså;) sandalerna är från HM och köpta nu:)