Mina änglar

IMG_5295

Hej lördag!

Sitter här och skriver till er med minsta lilla prinsessan sovandes på mitt bröst…

Guuud vad det är skönt med lite långledigt! ellerhur? Härligt att solen tittade fram idag också. Var en sväng med kidsen till Vasaparken och premiär gick med nya vagnen. Är så supernöjd med vår vagn, en Britax-go-next fd Brios vagn. Fin är den också tycker jag i grå sufflett och vitt chassi och lillan sov hela tiden lugnt och tryggt. Bianca åkte stolt på ståbrädan och var helt nöjd hon med.

Vad gör ni dessa lediga dagar??

Vi bara skrotar runt och tar dagen som den kommer, myser hemma, lagar goda middagar och jag unnar mig ett glas vitt vin. Jag har verkligen saknat just detta. Har längtat så mycket efter allt gott som franska rinniga ostar, parmaskinka och carpaccio….. Man ska ju undvika detta som gravid, men nu, ojojoj, ska det smaskas på!

Är så vansinnigt stolt över mina tre flickor!! kan inte fatta att dom är mina och att jag ”gjort” dom. Hahaha.

Vill bara att tiden ska stå still precis nu.

IMG_5332

IMG_5355


Kvällen superfräsha middag bestod av halstrad lax med en sallad på kapris, äpple, avocado och en senaps vinaigrette. Detta med ett iskallt glas vitt! Mums.

Ha nu en toppenkväll nu!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer

 1. Hej! Vad fina ni är! Jag undrar om ni ska ha någon syskonvagn också eller räcker ståbrädan till Bianca? Min son kommer att vara 2,5 år när syskonet kommer i augusti och jag tycker att det är så svårt att veta om vi ska ha syskonvagn eller inte. Hur gammal är B? Kram

  1. Vi har en ståbräda och det funkar fint. Bianca blir tre i juni 🙂

 2. Så fantastiskt fina dina flickor och du likaså 🙂 Stor kram

 3. Allvarligt? Hur fina är ni inte! Har du precis fött? Fräschare än nånsin! Åh så fina!

 4. Första gången jag besöker din blogg och kom precis i tid till bebislyckan, grattis!

  1. Tack tack!! välkommen hit 🙂

 5. Så fin familj! och lillan är ju helt underbar! måste vara total lycka <3

 6. Så fina! Vad är namnen på dina tre?

  1. Nicoletta, Bianca och….namn nr 3 är under behandling 😉

 7. Så fina ni är! <3

  1. Detsamma fina du!!!!!

 8. Stort Grattis Valerie! Så fina ni är…KRAM från Helene

 9. Charlotte

  Så fina! Vackra du, vad har du för rouge på kinderna på denna bilden? Som nybliven mamma känner jag att jag behöver alla små knep för att göra mig extra snygg, och din rouge vara bara så fin! 🙂

  1. Åhh tack!! Det är ett rouge från ett märke som heter PUR och färg: kinky

 10. Ni är så fina allihop!!! Jag tycker Nicoletta påminner om Madicken:)
  Tack för en inspirerande blogg.