Fredag & en titt ner..

IMG_5039

Så här mysigt ska den lilla lilla tjejen snart få åka. I ny fin vagn från Britax, gosig nalle från Livly, kudde med spets som jag hade när jag var liten, en filt med ursöta små rosetter från Garbo & Friends och en lite varmare filt från underbara Miniroom.se som ni verkligen måste spana in om ni inte redan gjort det. Finaste webshopen för barn tycker jag! Underst i vagnen har jag lagt ett Babynest så att hon ska åka tryggt och ombonat. Har även ett till sängen så att hon har sitt eget lilla bo där. Har haft det till Bianca också när hon var lite och är bara sååå bra och en av de saker som jag tycker att man bör införskaffa när man ska få en liten bebbe.

Hej hopp fredag!

Vad gör ni annars i dag?

Här försöker vi fortfarande vila upp oss och bli friska. Segt detta…

Biancas feber har inte släppt så i morse var vi tvungna att ta en vända till vårdcentralen för att göra lite olika tester. Inte helt lätt när man själv är suuuupergravid, snörvlig och otymplig som tusan att försöka övertala en trött och sjuk tre åring att kissa i en kopp och få ett stick i fingert!

Men men, nu är vi i alla fall hemma igen, har ätit lunch och sitter nu med varsin laptop i knät. Tänker någonstans att trots att det är lite kämpigt just nu att det faktiskt kunde varit värre…saker kan alltid bli värre. Försöker tänka så när det går en lite emot..

Visualiserar en härlig stor fredags bukett med pioner ( om maken kanske tittar in här en sväng…kan ju hoppas..blink blink;) och håller modet uppe med att titta ner i den nybäddade bebisens vagn. Tänk att hon snart här och då är vi alla friska och våren och värmen här!

Ha en fin fredag nu vänner!!

Stor kram och tuuusen tack igen för all pepp jag får från er, det värmer verkligen i hjärtat ska ni veta.

All kärlek till er för det nu kör vi fredag!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ser verkligen så mysigt ut, du får alltid till det så snyggt!Jag ska själva ha barn i september och letar just nu efter den perfekta vagnen. Skulle inte du kunna visa vilken vagn ni har och om du tar någon tidiigare erfarenhet av den! Tack för en fil och inspirerande blogg och lycka till inför förlossningen!

  1. Hej hej,
   Tack vad du är gullig!Ja, visst är det mycket att tänka på, hur och var ska bebisen sova osv..vad blir tillräckligt varmt, svalt..

   Vi har en Britax go next,med vitt chassi och grå sufflett och den känns jättebra och stabil. Känns redan som en favorit! snygg också 🙂 Sen har vi en Bugaboo sen tidigare som vi också kommer att använda lite. För din del skulle jag satsa på en Britax ( det är Brios nya namn) och sen köpa en gosig åkpåse att ha i den. Det har jag haft tidigare till mina flickor när det börjar bli höst och lite kallare.
   Stort lycka till med allt nu!
   Kram kram

 2. Hej och tack för en härlig blogg med UNDERBARA bilder! Tack snälla för ditt engagemang! Det märks att du själv tycker att det är roligt att dela med dig av din vardag och då blir det genast roligare att läsa 🙂

  Jag vill bara lägga till en sak om baby-nest: jag håller med om att de är toppenbra och vill tipsa om hur jag har gjort till mina barn! Det är ju så himla kort tid ett baby-nest är användbart och varför då inte hitta en genväg istället för att köpa en särskild produkt om det kanske inte behövs…? Jag har helt enkelt använt mig av en tjock filt eller täcke i nån fin färg som jag har rullat ihop till en korv (via långsidan)och knutit om med några tjusiga band lite här och där. Sen kan man lägga korven runt bebisen så att den känner sig ombonad och trygg – och anpassa storleken allt eftersom bebisen växer. Jag har använt mig av denna gosiga ”korvteknik” ända från BB och med hem, både i säng, vagn och på t ex filt på golvet.
  Kram från mig och mina två numera stora ”bebisar”

 3. så himla mysigt kommer lilltösen få det. vår tös är inpackad i en vagn som är bäddad med fårskinnsfäll, mjuk kudde, tjock gosig åkpåse och så en liten mössa och filt på det. Då sover hon som en prinsessa ute i det fria.