Den där väntan & 13 kg plus.

IMG_5093

Hej kära vänner!

Söndag och sol vaknar vi upp till idag, härligt.

Ja, här går vi verkligen i väntans tider…i morgon går jag in i v.40 dvs 39 fulla veckor och bebisen kan komma när som helst!  Jag kan bara säga att jag verkligen börjar bli trött på att vara så här stor och otymplig, vågen visar just nu plus 13 kg och det känns i hela kroppen men framförallt i ryggen och höfterna.

Har nu även kommit in i en fas där jag måste sova en gång mitt på dagen och vila ofta. Har svårt att gå långa promenader och kroppen börjar mer och mer strejka..vet att det är normalt för den här tiden men nu vill jag att hon ska komma ut!!!! Nicoletta kom exakt en vecka före utsatt tid och Bianca på utsatt datum så vi får väl se när den här lilla tjejen vill komma till oss 🙂

Tar det så lugnt jag kan och förbereder mig så mycket som möjligt på lillans ankomst med att boa och fixa hemma.

IMG_5101

 Tog oss i alla fall ut en liten sväng och åt en mysig familjelunch på Lydmar. Gillar detta lite hemliga och lyxiga hotell där det alltid är lugnt och skönt att vara.

IMG_5106

Biancas söta klänning och rosett kommer ifrån Livly.

IMG_5110IMG_5118

Det regnade nästan hela dagen här i Stockholm men jag tycker att det är ganska mysigt med regn. Då måste man liksom inte göra så mycket ( kanske passar mig bra just nu också) så vi åkte hem tittade på film och hade sedan en skön hemmakväll.

Nu ska vi snart en tripp till mormor som har lovat en grill lunch i solen. Mysigt!

Ha nu en fin söndag så ses vi snart.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Du är så himla himla fin gravid, men känner igen den där väntan och förstår dig precis!
  Frågade för ett tag sen på Stockholmstips, skulle bli superglad om du orkade skriva lite 🙂
  Lycka till när de väl är dags.
  Kram

 2. åh din dotter är ju SÅ bedårande. Hoppas bebbe behagar titta ut snart, måste vra plågsamt att bara gå och vänta. Kram!

 3. Du är så himla fint klädd under graviditeten. Har du några bra tips på vart man kan hitta sköna och snygga byxor?! Lycka till när det är dags!

  1. Hej, Tack vad du är gullig!! jag köpte dessa byxor på Lindex, tycker att dom har massor av bra gravid kläder. Blusen är från HM 🙂