Vaknade kl 06.00..

Image (1)

I veckan var jag på en trevlig pressfrukost i den nya salongen som Corrine & Friends har öppnat på Sveavägen. Så mysigt och gott! Vi blev stylade i håret testa en avkylande mask och äta supersmarrig frukost från grannen Urban Deli. Lyxigt.

Hej 1:a maj!

Åh vad skönt att vi äntligen kommer in i denna härliga månad.

Samma månad som vårt tredje barn ska komma till jorden också!! Vaknade kl 06.00 av att jag behövde gå upp och kissa ( samma varje dag…) men i morse så kände jag inte bebisen sparka som hon ju alltid gör. Drack is kallt vatten, puttade på magen och pratade med bebisen där inne men nej- inget. Var beredd på att väcka Johan för att åka in till BB för att kolla läget men just då vaknade hon och sen var det full show där inne och jag kunde inte somna om.

Blev såklart oerhört lättad och skrattade lite åt mig själv att jag tom väckte det stackars barnet när hon ligger i magen. Annars så brukar jag vara expert på att väcka mina barn när dom sover bara för att kolla att dom andas…

Gör du också så?


Image

I tisdags var jag och min lillasyster Ariane på KappAhls lansering och visning av kollektionen ”dreams through a lens” fotograferad av Mary Mc Cartney.

Yes, det är Stella Mc Cartneys begåvade syster som är fotograf. Visningen var supersnyggt stylad av Marina Kereklidou med proffsiga modeller, hår/make och musik. Hela upplägget var väldigt snyggt genomfört med modeller som gick runt i hela rummet och avslutade på en snurrande ponton i form av Edens lustgård.

Proffsigt, modernt och  inspirerande. Kul!  Fanns massor av härliga sommarplagg som jag kan tänka mig och dessutom är allt miljövänligt, så bra!:)

Nej, nu blir det ett hopp in i duschen så den här lediga dagen kan börja.

Kram kra

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Väntar mitt första barn, bf 15 maj. Och det har varit en oerhört lugn bebis hela tiden. Var inne på förlossningen för någon vecka sedan för då hade jag inte känt den på över 10 timmar. Men allt var bra tack och lov =) Men känslan är inte rolig ! Lycka till med allt och glad 1 maj ! Kramar

  1. Hej, vad spännande med första barnet! Det har varit likadant varje gång för mig, vid något tillfälle mot slutet förändras bebisens rörelsemönster och då blir man misstänksam.. Man ska alltid kolla upp om man känner sig det minsta lilla tveksam, så tänker jag i alla fall. Lycka till med allt nu! 🙂
   Finns inget bättre än att bli mamma även om det ibland är en utmaning…
   Kram

 2. Jag känner igen mig, tittar allt som oftast till barnen för att kolla så de andas. Håller fortfarande på så även om barnen börjar bli stora nu. Jag kan inte somna själv om inte sett att allt är okej med dem.
  Önskar dig all lycka nu när det snart är dags för lillasyster att titta ut ❤️
  Kram Annika

  1. Ja, visst är det galet! Men det är väl bara så att vara mamma helt enkelt

 3. Jag kollar fortfarande om barnen andas när de sover, kan jag berätta att de snart fyller 15 och 17 ;):))) ❤️ Kram och lycka till med nya bebisen

 4. Jag minns att man puttade på magen för att få en spark till svar – jag vilar mamma! 🙂 härligt att höra Ulrica att du oxå kollar till dina ungdomar! Gör oxå det nämligen. Hoppas det inte dröjer länge förrän du har henne i din famn Valerie!