Happy Valborg!

IMG_5007

Hej torsdag & Valborgsmässoafton!

Hur mår ni idag?

Själv tar jag det lugnt hemma, vilar och väntar….

Visst är det härligt med Valborg, sång och sprakande varma brasor överallt, känslan av att våren verkligen är här.

Var på KappAhls visning på Fotografiska i gårkväll, kommer mer om det snart. Men jag måste säga att det var en så fin visning och verkligen ett stort lyft. Kul att se! Bilder kommer 🙂

Vad ska ni annars göra i kväll? Egentligen så skulle vi åkt på en miniweekend till Kolmårdens djurpark som öppnar i morgon men jag känner att min kropp faktiskt inte fixar långa promenader just nu. Tänk dessutom om allt sätter igång och så är man mitt ute i skogen..huuu vad hemskt. Lovade barnen att vi ska åka så fort lillasyster kommit. Tack och lov blev dom inte allt för besvikna.

IMG_5008

Nu snack time 😉 Är superhungrig!

Ha en fin torsdag vänner.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack detsamma! Oh, så roligt det är att följa dig och speciellt din graviditet speciellt eftersom jag är i samma vecka som dig. Extra kul också då vi har barn i parallellklass! (skrev i kommentarsfältet för några veckor sedan) Fantastiskt fin bebishörna som er bebis ska få. Underbara färger. Vi har fixat med vitt och grått eftersom vi inte vet vilket kön det är på våran bebis i magen. Vi har tre pojkar sen tidigare och blir det en tjej så kommer jag sannerligen att komplettera med en härlig rosaaktig färg! Tack för härlig inspiration i form av både vackra kläder och inredning! Kram och lycka till när det är dags.