My baby room

IMG_5013

Godförmiddag!

Hur mår du idag?

I helgen så boades det och pysslades det till max och tanken är att lilla bebisen ska få ett eget litet krypin här hemma. Vi bor ju i en stor 3,5a som man lätt gör om till en 4a genom att sätta upp en vägg. Så, i helgen provade vi alltså att ställa hennes lilla rum färdigt 🙂

Blev sååå nöjd att vi nog provar det till att börja med!!

Färgerna går i ljusa pudriga färg skalan som grått, rosa, vitt med guldiga inslag ( ja, ni vet ju att jag gillar guld..) Jag är helt kär i sänghimeln från Miniroom och  fantastiska varumärket Numero 74, även de söta små stjärnorna är därifrån. Visst ser det mysigt ut? jag vill också ha en sådan vacker sänghimmel över vår säng..

IMG_5015

Hittade även den söta lilla dockan där

IMG_5014

Tänk att söta lilla älsklingen som ska sova här…

Den ljusgrå sängen beställde vi från England och ett ställe som heter Mokee som verkligen var både fin och prisvärd. Tyckte att det var kul men något annat än vitt och eftersom vi har mycket gått hemma så passade den perfekt in.

IMG_5020


IMG_5018

Ja, här ska alltså lilla Leoni sova!

För vi tror att det blir en liten Leoni som ska komma till oss, passar så fint med de andra barnens namn också, Nicoletta, Bianca och Leoni.

Vill ju gärna ha ett fransk klingande namn men tycker även att både Lily och Maxinne är fina namn..

Vad säger ni kära bloggvänner?

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer

 1. Leonie hade jag också på min lista ifall det skulle bli en tjej

 2. Leoni var ett jättefint namn! Passar ju super med systrarnas namn. Jag tycker att sebra sängen i grått är så himla fin. Den finns på jollyroom, där det också finns massa andra mysiga saker att inreda ett barnrum med! Lycka till med allt!

 3. Vilket mysigt rum ni fått till! Ni vill inte stava namnet med e på slutet, så som ditt tänker jag eller ni föredrar utan?Både Valerie och Leonie är på min tjejnamnlista, såå fina…bra smak i er familj;)! Kram och lycka till med den stundande förlossningen

 4. Leoni är jättefint, liksom Maxinne! Leoni är lite mjukare tycker jag, Maxinne – ja, då blir hon en tuff brud med mycket skinn på näsan!

 5. Svårt val, lika fina… : )

 6. Så fint! Tycker också jättemycket om den sänghimmlen. Ville också ha Leoni (men det skulle stavats Leonie) på vår tjej men tyvärr fick inte igenom det… Jättefint namn!

 7. Jag gillar alla 3 namnen, men Lily skulle nog komma på första plats 🙂
  Hur som helst kommer det att bli ett fint namn på en supersöt bebba.

  Har storasystrarna fått vara med att bestämma namnet?
  Det brukar ju kunna komma ut både mer eller mindre passande namnförslag då 😉

  Stort lycka till med förlossningen och allt därtill.
  Kram på dig vackra kvinna!!

 8. Fina färger på allt, blir mysigt det där. Det första jag tänker är att det är fina namn, faktiskt vackra namn, men jag funderar alltid på vad barnets kompisar kommer att hitta på för smeknamn, det kan man ju som förälder inte riktigt styra över men man kan nog förutsätta att det blir några variationer på namnet om det är många stavelser eller tvärt om bara en stavelse. =) Min egen son fick smeknamn av sina kompisar som man aldrig hade gissat sig till, det var okej både för honom och mig men jag kallade honom alltid för sitt dop-namn. Det var på den tiden då alla hade fast telefon haha alltså på stenåldern men ändå ganska nyligt, jag tyckte alltid det var lite lustigt när kompisar ringde och frågade efter sonen och använde smeknamn i olika variationer.

 9. Lily är jättefint tycker jag! Leoni är också vackert, jag associerar till Leoni Persson som är såå vacker och det är ju en bra association:). Lycka till nu med allt! Kram

 10. Åh så fint inrett! Gillar verkligen skalan i grått, rosa och guld som du inrett med. Måste nog också klicka hem en sån där fin sänghimmel. 🙂 Måste även passa på att tipsa dig om märket Marnelly, som gör underbara filtar, med små söta djurmönster i grått och med en vit bakgrund. Köpte precis och passar perfekt när man vill ha lite mer sofistikerade färger. All lycka till nu inför den stora dagen! 🙂

 11. Åh va fint du gjort till som lilla docka! Fantastiskt fint, du är en stor inspirationskälla! Kul att du väljer en annan säng än alla andra 🙂
  Kram

 12. Följer dig med spänning! Ser fram emot föröossningsberättelsen. Kan inte få nog av att läsa sånna!

 13. Min 7 åring heter Léonie och 4 åringen Lily båda namnen är så fina. Så gå på känsla!

  Lycka till❤️

  1. Åh vad fint! Mitt namn stavas egentligen Valérie, så kanske en apostrof över é vore fint!
   Kramar