Lite coaching..

IMG_4681

Sanna ord att tänka på när man ska göra något man inte brukar…tex föda barn..

Hej lördag!

Herreguuuud vad jag är slut i min kropp, trodde verkligen inte att en dag på Gröna Lund kunde vara så utmattande. Brukar ju vara trött men nu strejkar ju kroppen helt. Så den här lördagskvällen vilar jag hemma med ett varmt bad en skål med glass och bär och ingenting mer…

Barnen har i alla fall haft det superkul och åkt alla karuseller dom önskat och verkar ganska trötta dom med. Nicoletta har en liten sleepover kompis och det tisslas och tasslas i hennes rum..

Måste bara berätta om en bra kurs jag och Johan gick här i veckan för att förbereda oss på förlossningen. Nu är det ju min tredje och Johans andra förlossning men vi kände att det ändå kunde vara skönt med en liten uppfräschning av allt från teamkänslan till vad det är som händer i kroppen.. Det är ju inte så att man glömmer bort allt bara sådär men för mig handlade det mer om att komma i rätt mode och känna mig pepp på att föda barn igen. Fick höra om Carina på Babyz och bokade in en kväll av coaching av henne. Hade en jättemysig kväll i hennes regi och nu känner jag mig så laddad inför vad som komma skall!

I morgon kommer det en liten bildbonanza från Gröna Lund för nu måste den här tröttmössan vila.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Ja, ta dig tid att vila!!! Kram

    1. I will