Look of the day..

IMG_4848

Hej torsdag & mitt i vecka 38…!

Här rasar veckan fram i full fart och idag är det redan torsdag. Lite roligt att jag på riktigt trodde att det var fredag idag till jag åt frukost med barnen som lite sömndruckna påminde den gravida sås hjärnan om att det faktiskt bara var torsdag. Detta visste dom för att det ju är två hela dagar kvar till invigningen av Gröna Lund, som är  årets händelse för dom. Phu, lite fredag vore fint idag faktiskt..

Så glad att jag trots gravidmage lyckats klämma mig i den här fina klänningen/tunikan från sommarens kollektion. Jag hade ju på mig den hos Malou och tycker verkligen om den. Här hittar du den 🙂 Även fuskskinn tightsen är från mig och har funkat så bra även under hela graviditeten, det sitter ett elastiskt band i midjan som gör att det även passar för en växande mage.

IMG_4878


IMG_4856


IMG_4875IMG_4850

Är faktiskt ganska glad att den här graviditeten börjar lida mot sitt slut, jag känner mig tung, trött och ganska sugen på att få tillbaka min vanliga kropp. Bara att kunna röra sig som man vill utan att känna sig som 100 år!

Samtidigt så är jag ju så lycklig över att vi snart ska få en ny liten familje medlem som för alltid kommer att vara med oss. En gåva att uppskatta och glädjas år varje dag. Känner mig ödmjuk och tacksam inför detta för det är ju inte alltid en självklarhet.

Önskar dig den finaste av dagar!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Alla vackra mammor, i dag tävlar vi ut bokpaket om barnböcker!: )

  2. Du är stålande vacker!

  3. gud vad du är vacker. Helt otroligt!