Ett bra tips..

IMG_5198

Är att i Valerie butiken på Mood nu har fått in alla våra pressplagg och kommer att sälja dessa för 50 %!! Det finns massor av fint att fynda så missa inte det, vi börjar på fredag och håller på till på söndag.

Hoppas att vi ses!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Ett annat tips kanske: bilden ovan är verkligen jättevacker och du och klänningen också, men allvar, hur i tusan bär du en sådan utan bh?? Tejp eller sådana kupor man liksom bara har framtill (har aldrig funkat på mig!)? Eller dina bröst är bara så lyckligt lottade att efter två barn och ålder INTE drabbats av tyngdlagen?

  1. Hej hej, jag använder mig av tejp som man kan köpa i underklädesbutiken på NK. Köpte till mitt bröllop och den är verkligen superbra!

 2. Kommer det vara några kuddfodral med på utfsg? Köpte några sist och ångrar att jag inte köpte fler:)
  Kram

  1. Hello,
   Det kommer att vara i vår butik på Mood och den här gången mest pressplagg 🙂

 3. Åh, jag som ska in dit i morgon och hämta min klänning. Då måste jag kanske ta en tur in på fredag också!

 4. Vilka storlekar är det på pressplaggen?

 5. Denna bilden på dig är helt magisk! Kram <3

 6. Mellan 34-36-38 kram v

 7. jag har missat detta!! neeej!! men jag har köpt världens finaste kjol hos dig som jag njöt av varenda sekund att ha den här helgen på en möhippa i london. den är så underbar att jag kommer ha den på bröllopet sen också ♥