Hos Malou

IMG_4813

IMG_4806

Hej tisdag!

Hur mår du idag? Såg ni brud inslaget på tv 4 i morse hos Malou efter 10?

Jag gjorde ett stylist jobb med brudklänningar där jag visade både gamla och nya klänningar, budget och lyx. Såå kul att få göra det på ett litet annat sätt! Visade klänningar från min egen kollektion men även från Ida Sjöstedt, Lars Wallin och Elsa Billgren. Elsas vintage klänningar kan man ju hyra av henne om man inte vill lägga pengar på att köpa, ett bra budget tips tycker jag:)

Tänkte lägga upp klippet här i bloggen så snart jag har fixat det så missa inte det.

IMG_4825

Så glad att bebisen inte valde att titta fram innan detta, nu har jag liksom inte så mycket mer inplanerat innan hon kommer. Ja, annat än att boa lite hemma, träffa en del blivande brudar och avsluta mitt projekt här på jobbet:) hahaha hörde att det lät som ganska många saker trots allt.

IMG_4829

Några av dom fina klänningarna från dagens program..

IMG_4830


IMG_4790

Må så gott nu så ses vi snart!

Kram kram

Om du har några frågor angående brudkollektionen så kan du alltid maila sophia@valerie-stockholm.com 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Ska kolla in detta! : )

  2. Åh vilken fin klänning du har på dig! Vart är den ifrån? Häls susanna

    1. Den är från mig

  3. Åh det borde jag ju förstått!

  4. Åh så vackra klänningar! En av dessa skulle jag vilja gifta mig i!