Eat your greens


IMG_4724

Gurka, citron, grönkål, äpple och ingefära ( som inte syns på bilden) Massor antioxidanter och vitaminer!! Alla grönsaker är dessutom ekologiskt odlade för att få så mycket vitaminer och nyttigheter som bara är möjligt! Gott och fräscht och suuuper enkelt att pressa i min råsaft centrifug.


Måndag igen kära vänner & v 38 för mig!


Kom precis in en vända på kontoret efter att ha tillbringat hela dagen i tv 4 huset och en inspelning av Malou efter 10 som ska visas i morgon. Jag ska visa lite olika typer av brudklänningar med allt från vintage till min egen brudkollektion och massor av andra bra tips 🙂 Frisör Marre visar även han olika fina frisyrer att gifta sig i så om du går i giftastankar får du inte missa detta!


Lovar att lägga upp mitt recept från igår men tänkte först bjuda på den här fräscha juicen som vi pressade i helgen. Nu när våren är här vill man äta grönt och nyttigt även om det just nu slinker ner lite allt möjligt. Hrmmm. V 38 och snart dags för bebis, gäller att ladda med allt möjligt även massa nyttigheter och juicer. Hehe.

IMG_4727

IMG_4733

Ha nu en underbar dag i det fina vädret, nu ska jag promenera hem till min familj och äta en god middag! Nicoletta är tillbaka från sin pappavecka så nu blir det fullt hus igen 🙂 Känns bra i magen.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åh vad det såg gott ut! Vilket märke är det på din råsaft centrifug? Har hört att det skiljer väldigt mycket mellan olika märken..

    1. Min är från Philips och jag har haft den i 8 år!! Helt galet faktiskt:) måste säga att det är bra kvalitet.

  2. Vi har kirskål bakom tomten, gissa om det är en grön bomb! Skölja, fritera eller ner i smoothien! : ) Och gratis; )