Exakt ett år sedan..

IMG_0715

Hej fredag & alla söta bloggläsare!

Hoppas allt bra idag.

Här är det fint även om magen växer och jag för varje dag som går känner mig mer och mer svullen. Fick en påminnelse på min Facebook idag att den här bilden la du upp för ett år sedan. Hahaha. Blev lite chockad av att se faktiskt, är ju för tillfället mest en stor mage som är ute och går och här på bilden var jag på en mysig hotellövernattning på Fredriksborgs hotell med min älskade man.

Snart blir det förhoppningsvis lite mer av sådan tid igen för oss-ni vet lite på tu man hand som man så gärna vill ha.

Hämtade ut ett paket med lite gulliga kläder till barnen från Flagship Company påväg hem från jobbet idag! Än så länge får jag lov att klä dom i liknande kläder så jag passar på.

IMG_4656

Gulligt leoprint med små blommor i!

IMG_4660

Idag har jag fixat inför ett brudspecial- program som jag ska spela in hos Malou efter 10 på måndag där jag ska visa lite olika klänningar och designers. Även klänningar ur min brudkollektion! Kommer att bli en salig blandning av både gammalt nytt, budget och lyx. Tror att det kommer att visas på tisdag. Ska bli så kul att vara med hos Malou igen.

Nu tänkte jag laga lite mat och fredagsfixa lägenheten så att vi kan njuta av att ha helgen framför oss.

Önskar dig en fin fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. tycker det är så kul när FB lägger upp de där vad man gjorde för X antal år sedan. Bra för oss med dåligt minne, hha! hoppas bebis kommer snart <3

    1. Tiden går så fort…men när jag såg bilden så kändes de lääängesedan. Dt har hänt så mycket! bröllop, ny bebis på g..

  2. Vilken underbart vacker blus, du är verkligen tjusig! Antar att det är din egen design! Jag bor i Göteborg. Vet du var man kan köpa dina kläder där? Älskar dina fina spetstoppar och annat fint du gör.

    1. Tusen tack! Här finns alla återförsäljare :http://www.valerie-stockholm.com/