Hej hej!

IMG_9236

En liten Bianca bus påväg till dagis i morse..Hon har börjat fatta att det är något nytt som ska hända och att bli storasyster är inte alltid helt lätt!

Hej hej,

Hoppas allt bra idag!

Här är det fin fint!

I dag har jag haft en dag fylld av jobb möten som sen ska avslutas med en spännande profylax och förlossningskurs i kväll. Även fast jag nu gjort det där 2 ggr tidigare aldrig kan man aldrig vara nog förberedd. Jag kommer ju att jobba ganska in i det sista och då vill jag inte känna mig överraskad när värkarna sätter i gång. Har ju haft en förlossning där vattnet först gick och sen kom värkarna och sen nästa med värkar som smög sig på. Sen är det ju superviktigt att jag och Johan är ett så bra team som möjligt och då är det skönt att prata igenom allt.

Hade massor av förvärkar i natt och tänkte att det kanske var dags… men sen avtog dom tack och lov.

Börjar så smått se fram emot förlossningen nu, det är ju både nervöst och spännande. Jag längtar efter vår lilla flicka med samtidigt är jag också lite osäker inför förlossningen. Man vet ju aldrig hur eller när det blir och även om man har har haft två ganska bra så finns det ju inga garantier.

Ser fram emot att få träffa en riktig coach ikväll!!

Ha en fin dag nu 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. åh, jag är supernervös för att föda barn, och jag är inte ens gravid. haha! men det kommer gå så bra tror jag! kram

  1. Ja, det var jag med. Fattar fortfarande inte hur det ens funkar..

 2. Hej, tack för en superfin o bra blogg, nu undrar jag över ditt trägolv i köket, är det såpat lutat golv, eller hur har ni gjort?
  Kram Annica

  1. Hej, Vi har vitvaxat golv. Fråga golvsliparna om hur man gör, dom är vana vid att göra detta 🙂

 3. Vilket vackert kök!

  1. Tack snälla du!

 4. Hej!

  Vart kommer biancas fina outfit ifrån? 🙂

  1. Hello, tröjan är från Zara och tights minns jag tyvärr inte.. Kram kram