En bra start!

IMG_4648

Godmorgon soliga tisdag!

Här i Stockholm och på Strandvägen 1 badar vi sol just nu! Så härligt!

Jag och min bästa Sophia startade dagen med en grymt mysig frukost på Strandvägen 1, i morgon är det premiär på deras frukost och jag måste säga att det var den godaste och mysigaste frukosten jag ätit i stan. Bästa tipset om du funderar på vad du ska göra i helgen.

Ledsen att jag inte tittade in i går men jag satt i styrelsemöte hela dagen och när jag kom hem var jag sååå trött att det inte blev många knop. Ja, utom att ta hand om lilla B då såklart som ju var ganska pigg.

IMG_4614

IMG_4616

Jag åt min favorit Eggs Benedict, fruktsallad, färskpressad apelsinjuice och lite annat smått och gott!

IMG_4617

IMG_4619

IMG_4642IMG_4629

Nu blir det kollektionsarbete för fulla muggar!!

Önskar dig en fin och solig dag.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Tack detsamma!: )

 2. Hej Valerie!
  Jag har googlat som en tok efter denna kappa som jag antar är från ditt egna märke? Jag hittar den på din sida i str 40 och 44. Du vet inte om det finns något ställe där den finns i en S-storlek.

  Jättefin iallafall :)!
  Hälsningar Britta

  1. Hej, ja det stämmer! Har du kollat i vår butik på Mood?

 3. Du kan va Bästa!