En dagens preggo-look

IMG_4591

Hej söndag!

Hur mår du idag?

Det börjar bli svårt att klä sig nu.. inget passar och man känner sig stor på alla sätt! Älskar ju dom här byxorna från sommarens kollektion och som tur är så är det ett bra gummiband i midjan så att ju faktiskt nätt och jämnt lyckas klämma mig i dom. I morgon går jag in i v 37 så förhoppningsvis är det inte långt kvar.

Just nu håller min underbara man på att laga en riktigt god söndagsmiddag med oxfilé, potatis i ugnen och tillhörande bearnaise sås! Tur att aptiten är tillbaka för en kväll dom denna vill jag bara äta gott se en glad film och inte göra många knop..

IMG_4597

IMG_4611

Stort gilla på detta print! byxorna finns här.

IMG_4562

I morgon är det dags för jobb igen och nu är det är sista veckan med massor att göra sen kommer jag så sakta att trappa ner. Har en rolig tv inspelning nästa måndag sen blir det lugnare. Ser fram emot att fixa det sista innan vår lilla tjejs ankomst!

På onsdag kväll ska vi även gå en spännande förlossningskurs där en coach från Babyz kommer hem till oss för att peppa inför förlossningen. Ska bli så spännande och lyxigt!! Känner att jag vill att även den här sista förlossningen ska bli en bra upplevelse för både mig, Johan och vår bebis.

Ha en fin söndags kväll nu!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *