Det börjar dra ihop sig..

IMG_7194 (1)

…för deadline och jag står och begrundar skisser som vi satt upp på väggarna med min stora mage….

Hej torsdag!

Här är det fullt upp idag för nu ska snart SS16 vara klart och som du vet så kommer ju bebis snart och ja ni vet…det blir ju lite att göra då. Vill helst vara klar men det mesta innan min lilla docka kommer så att jag kan ta det lite lugnare precis då.

Så här i slutskedet av kollektions arbetet är nästan alla väggar i vårt rum täckt av skisser, moodboard och information. Allt bildar tillsammans en helhet och en känsla för hur det kommer att se ut. Känner mig så nöjd och längtar redan efter nästa sommar när du ska få se allt!

Dags att jobba på här, idag hämtar pappa Johan barnen så jag ska jobba lite längre 🙂

Ciao!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej Valeire
    Såg dig av en slump på tv för någon vecka sedan. Måste bara skriva en lite hälsning. Jag jobbade på Gents Wear AB i Malmö 1989-1990 och såg dig då några gånger som liten flicka när du var och hälsade på tillsammans med mamma Anki eller pappa Pierre. Kul att läsa om allt du gjort sedan dess 🙂 Du får hälsa dina föräldrar och Jacques från mig, de kanske inte kommer ihåg mig 🙁 Lycka till med allt framöver!
    Hälsningar
    Katia Dahlberg (hette Eriksson då)

  2. Gullig hälsning… : )