En JAG- dag..

IMG_7174

Hej vänner,

Idag har jag faktiskt haft en mig en riktig JAG-dag vilket absolut inte hör till vanligheterna. Det är alltid så mycket annat som prioriteras före…

Jag kommer liksom till en punkt där man tillslut mååååste gå till frisören, göra den där ansiktsbehandlingen eller vad det nu kan vara. Idag blev de först ett frisörbesök på Creative Heads med klipp och färg, sen in till kontoret för att jobba i några timmar sen iväg och göra snygga ögonfransar. Gör mina på ett ställe här i Stockholm som heter Faker maker, lite lustigt namn eller hur;). Men, dom är superduktiga och väldigt noggranna och sätter på fransarna en och en vilket är viktigt. Annars riskerar man att tappa alla fransar i stället… Har några roliga foto och tv jobb här framöver så nu när jag börjar bli så vansinnigt gravid måste man liksom kompensera med annat. Hahaha.

Det syns ju om man inte känner sig fin, visst gör det? Då vill man bara gömma sig bakom en kudde eller dra en mössa över huvudet!..

 Känner man sig fin så blir man fin , det är min filosofi. Så idag blev det piff.

Ha en fin kväll nu

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Vacker!

  2. Ojjjj så fin du är. Snyggt värre!

  3. Superfräsch!!!

  4. Snyggt! Vem på Creative Headz klipper dig? Vilken salong?

    1. Tack! Det är Nathalie 🙂