Workin´

IMG_4464

Hej vänner!

Hoppas du mår bra denna annan dag! Hur har din påsk varit?

Idag har jag jobbat hela dagen och suttit i lååångt lednings möte, varit kreativ och planerat för den närmsta framtiden. En stor del av mitt jobb går ju faktiskt ut på just det, att  göra planer och strategier för vad som komma skall. Tex att gå igenom olika budgetar, räkna på lönsamhet och sådant som inte alls har med design att göra. Ok, låter inte så jätte spännande tänker du kanske nu, men det är ju just det..

Kanske jag inte alltid pratar så mycket om det här med er men allt vi/jag gör finns det ju en tanke bakom och en plan för att genomföra allt.

Så, idag har jag alltså sysslat med detta och nu är jag tröttare än tröttast.

Ska nog natta mig själv med en bok och hoppa ner i min sköna säng bums.

Vi ses i morgon!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Siffror, jobbigt och tråkigt! Deklarera är sååå döden…. : )

  2. vilken superfrulle alltså! så gott! Och duktig du varit med jobbet 🙂