Happy långfredag!

IMG_4389

Barnens utklädnings låda är fullproppad med allt från spännande kläder som jag köpt på resor till Indien men även riktiga prinessklänningar såklart. Tror att det är den som det leks med mest här hemma för mina barn älskar att klä ut sig.
Hej på dig denna långfredag!
Hur mår du idag? Här har det varit en lugn och skön start hemma för att sen ta oss ut en runda på stan och äta lunch. Det är så skönt att vara i Stockholm när det är lediga dagar för det är näst intill folktomt och man hittar både bord och parkering till bilen hur lätt som helst. Känns lite extra lyxigt tycker jag.


Sitter nu i soffan och äter lite påskgodis efter en god middag som min käre man lagat. Skönt att bli lite uppassad nu när det inte är långt kvar av graviditeten och man blir tröttare och tröttare i kroppen.


IMG_4404

I barnens rum står just det här lilla oliv- påskträdet med olika söta små ägg och en gullig girlang från Malieg och gröna skira ägg från danska Jette Frölich. Några små vita fluffiga fjädrar och också letat sig in.

IMG_4399

IMG_4403

IMG_4401

Har haft en så lugn och skön dag med familjen idag,  i morgon är det påskafton och då ska vi påsklunch hos våra vänner!

Ha en fin kväll nu! Här inväntar min stora tjej vem som går vidare i Let´s dance i kväll medan jag väntar på att få gå och sova. Jääääsp.
Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. hehe jag som tyckte det var jobbigt mkt folk ute igår, hah. Alla skulle handla mat 😉

  2. Charlotta

    Vart har du köpt den fina krukan på bilden ?

    1. Hej hej,
      Den kommer från tine K och är köpt på Butiken i Höganäs 🙂