Vad jag lägger i påskäggen?

IMG_4418

Hello skärtorsdag & halv lediga dag!

Mår ni fint idag??

Här är det på bättringsvägen för vår lilla B så idag har vi faktiskt varit en runda på NK för att införskaffa lite påskpresenter till min kära familj. Tycker om att fylla äggen med allt möjligt och inte bara godis ( även om Lindt chokladen är to die for…) , tjejerna älskar ju smycken och fina hårklämmor så bland chokladäggen kan man bla även hitta det. Några saker fick inte plats så det fick bli små presenter av dom i stället! Kan avslöja att det finns roligt pyssel i dom så att påsken är räddad.

Köpte även en sak till min älskade man men det avslöjar jag inte vad det är ( kan ju hända att han läser här..hrmm..)

IMG_4420

Har ni förresten sett dom gulliga halsbanden från danska Pop Cutie? helt underbara halsband till små tjejer med ”goda” hängen, köpte en med glass och en som en fin rosa macron. Hoppas att dom gillar, tyckte själv att dom var så galet fina. Bianca ska även få guld glittriga strumpbyxor med färg glada ränder och vårglada rosetter bla  från Livly.

IMG_4426

Coola tattoos i form av guld/svart, några retro hårklämmor och ett lyxigt Juicy Couture armband ska stora tjejen även få i sitt ägg.

Några bra tips på vad man kan lägga i barnens påskägg förutom godis. Finns ju sååå många kul saker att lägga där i tycker jag 🙂

Önskar dig en härlig skärtorsdag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. vilken lyx att få lindtchoklad i ägget! lycka för mig skulle det va 😉