Påskfint

IMG_4375

Hej vänner!

Men åhh vad många roliga och spännande frågor ni har kommit på. Ska givetvis svara på alla här i lugn och ro, kommer med andra ord upp under påsken eller kanske tom tidigare 🙂

Hade en dag igår full med spännande möten och sen hem med middag på kvällen mao full rulle hela dagen. Nu när jag är sådär supergravid så blir jag helt slut efter en dag med möten och sen middag på det. Tänk att det bara är 5 veckor kvar!! kanske mindre om jag har tur..

IMG_4363

Fantastiskt goda nougatägg som jag köpte på en te handel här i vasastan. Så goda och fina 🙂

IMG_4385

Påsken har fått flytta in lite lagom mycket här hos oss i Birkastan och jag älskar verkligen alla ljusa fräscha färger som hör den här högtiden till.

IMG_4377

IMG_4378

I år har påskriset i form av äpplekvistar dekorerats med naturfärgade maffiga fjädrar och glaskulor i gult, grönt och genomskinligt glas. Glaskulorna köpte jag på Svenskt Tenn för en liten tid sedan.

Dagen består av vabbning av sjuk liten tjej, just nu så sover hon och då försöker jag titta in till er och jobba undan lite.

Tror bestämt att jag hör ett litet och ynkligt ”mammie” från sovrummet nu. Stackaren fick feber och hosta i natt och var så varm att hon nästan kokade, läskigt när barn får sådär mycket feber tycker jag..

Vi ses sen igen nu ska det lagas lunch här!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Ser ut som du har en fin Dagg-vas… : )

    1. Ja:) en kärlek här i livet

  2. Fantastiska glasägg finns de i butik nu tro…
    Varm påskkram till dig!

    1. Ja, köpte dom för någon vecka sedan