Frågestund på g.

IMG_4297

Klänning från mig..

Hej måndag!

Mår du bra idag? Var det jobbigt att stiga upp en timme tidigare? Var en sömnig liten flicka jag fick väcka i morse hemma hos oss i alla fall..

Tänkte ha en liten frågestund om min graviditet här på bloggen idag, vad sägs om det??  Eller så kanske du har någon annan fråga om graviditet?…Nu när jag i v 35 med mitt tredje barn börjar det verkligen att närma sig. Så, var inte blyga nu…kanske du vill veta hur mycket jag har gått upp i vikt..hahaha!

Bara att fråga på!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer

 1. Vad roligt med frågestund!
  1. Vilket/ vilka namn har ni tänkt på?
  2. Är ni sugna på hus nu?
  3. Har du tänkt på kosten under graviditeten?
  4. Hur har du kommit i form efter tidigare graviditeter och hur ser planerna ut kring kost och träning nu?
  5. Har du haft några cravings?
  6. Kan ni tänkar er att skaffa ett till barn efter det här lilla underverket?
  7. Har ni inrett en liten bebis hörna och vill du visa oss den?
  8. Vad får du all energi att vara en sån bra vän, fru,mamma och ge all tid samt få tid för dig själv? Själv är jag usel på att vara social med vänner och så trött på kvällarna.
  9. Hur mycket har du gått upp nu och hur mycket gick du upp i dina tidigare graviditeter?
  10. Tänker du göra någon hår förändring? Du är vacker i allt men lite kortare till sommaren är nog skönt

 2. Hej! Tycker du är en otroligt inspirerande kvinna och otroligt vacker. Jag är också i vecka 35, bf 6/5.
  Undrar hur du känner inför förlossningen, smärtlindring eller ej osv.
  Jag väntar mitt första barn så har du bra tips inför förlossning så tar jag gärna emot.
  Hur mycket har du gått upp i vikt?
  Lycka till!

 3. Vart kan man köpa klänning du har på dig? Jättefin!

 4. birgitta

  Fin bild. Jisses så fin mage. Pondusmage. Börjar se riktigt höggravid ut. Har egentligen ingen fråga så men ja då kan vi väl ta. Hur många kilon har du ökat?

 5. Hej Valerie! Jag undrar vad du tycker är största skillnaden mellan graviditeterna? 🙂 Kram

 6. Vi har erfarenhet av bred mage – pojke, toppig framåt mage – flicka, vad säger du? : )

 7. Inga frågor. Måste bara få gratulera. 🙂
  Otroligt strongt att driva bolag och ha en ”flock” barn samtidigt.

  http://hogengard.blogspot.se/2015/03/ridskolekillen.html

  1. Tack ! Hahaha, ja det är en utmaning ibland 😉

   Kram

 8. Kommer ni att flytta nu eller ryms ni i eran nuvarande bostad. Jag vet inte riktigt hur många rum ni har. Vet ni könet, fast du behöver så klart inte berätta vilket det är. =) Syr du kläder själv ibland?

 9. Hej!
  Roligt med frågestund, speciellt när jag också är i v 35. Detta är dock mitt första barn och jag har väldigt mkt tankar kring förlossningen. Skulle du vilja berätta lite om dina tidigare förlossningar? Har du några lugnande ord som du vill förmedla till en nervös förstföderska? 🙂
  Vill även säga att du har en superfin blogg! Lycka till med allt!

 10. Skulle jättegärna vilja höra lite om dina tidigare förlossningar om du vill dela det med oss? Jag är nämligen också i v 35, men det är mitt första barn så jag börjar bli väldigt nervös inför förlossningen då jag inte alls vet hur det kommer att bli…
  Tack för en superfin blogg o lycka till med allt!! 🙂

 11. Saknar dina kuddar o hann inte köpa dem tog slut.Jag bor en bit i från.

  Kommer du göra mara kuddar? vacker du är gravid och spämnnande och föja dig. vore kul om du designade några fina blusar i xl kram Eva

 12. Göra nya kuddar ska det stå sorry

 13. Hejsan! Vilken vacker mage! Har faktiskt ingen direkt fråga om graviditet. Men har en annan fråga till dig, jag bara älskar din
  design, som är bara så vacker och stilren. Men kan tyvärr inte personligen bära eller handla från din design då jag har stl: 46. Så min fråga till dig är om du har planer/ tankar att designa till kvinnor med lite mer kurver. Tacksam för svar!
  Kram L

 14. Har ni några förslag på namn?

 15. Hej Valerie! Jo jag undrar om du tränar och iså fall vad? Jag undrar för att du ser så fräsch och hälsosam ut i kroppen. Kram kram

 16. Förlossningen, berätta allt!
  Smärtlindring, har du tagit något tidigare och hur ser planen ut nu?
  Hur har du förberett dig inför förlossningen, övningar, profylax, knipövningar, avslappning?
  Vad har ”hjälpt” dig tidigare? Planer på att sitta på pilatesboll eller liknande i värkarbetet?
  Förlossningsskador, har du drabbats av något tidigare eller har du klarat dig? Har du eller barnmorskan gjort något speciellt för att slippa gå sönder för mkt?
  BB-väskan, vad packar ni med?
  Skriver du förlossningsbrev och vad tar man upp i ett sådant?

 17. Samlar du mck vätska? I så fall har du ngt knep på hur man kan stävja det? Smörjer du mot bristningar, du kanske inga får :), men i så fall vad använder du då? Kram

 18. Hejsan! Jag undrar var ditt fina förkläde du hade på dig i kl nio hos stjärnorna kommer ifrån? Ha en skön dag!

  1. Hej,
   Det köpte jag från Ferm, visst var det härliga färger!
   Ha en fin dag

 19. Louise Jaeger

  Tack för jättetrevlig blogg! Du har så snyggt hemma, undrar vad den gråa kulören på väggarna i ert vardagsrum heter? Hälsar Louise

 20. Först o främst vill jag bara säga att du verkar vara sån go och ödmjuk tjej! Beundrar din framgång o blir väldigt inspirerad av din härliga stil o smak för inredning och kläder. Jag väntar mitt första barn, en flicka, och är naturligtvis extra glad att kika in här och få läsa om din graviditet. 🙂 Jag är i v 24 o det börjar nu kännas verkligt.. Har du några råd att ge till mig/oss som blivande förälder? 🙂 Något särskilt du vill dela med dig av från din erfarenhet? Kram!